Arama

13 Mayıs 2013 Pazartesi

Reyhanlı'da ki Gerçekler..



        11 Mayıs Cumartesi günü Hatay'ın ilçesi Reyhanlı'da patlatılan iki adet ayrı bomba ile "SÖZDE" 46 ölü olduğu söylenmiştir..Bu rakamı veren tamamen ülkenin başbakanı ve diğer bakanlarıdır..Ama ne olduysa hiç hesaba katmadıkları bişey olmuştur ve olaydan 6 saat sonra ilçede ve ilçeye yakın olan hastanelerden ölü sayıları ile ilgili resmi açıklamalar gelmeye başlamıştır..

     Defne Hastanesi ; 26
     Antakya Devlet Hastanesi ; 44
     Kırıkhan Hastanesi ; 18
     Akademi Hastanesi ; 6
     Akdeniz Hastanesi ; 3 
     Araştırma Hastanesi ; 30
     Reyhanlı Devlet Hastanesi ; 50 
  
     Bunlar ortaya çıkınca birden nedense saat 21.00 sularına doğru ülke genelinde haber yasağı ve gazetecilere bilgi paylaşımı yasağı getirilmiştir..Ve bu yasakla 46 olarak sabitlenmiştir hükümet tarafından ölü sayısı..Sadece 30-40 arası ölmesi beklenen ağır yaralı insanın durumları ile ilgili tek haber yoktur dünden beri? Pazar sabahı itibari ile bölge ile tüm haber ağı ve irtibat sonlandırılmıştır ve ne olup bittiği hakkında kimsenin tek bilgisi yoktur..Yani 2013 yılı itibari ile ileri demokrasiden bahseden bir hükümet,bir ilçesini tamamen orta çağ zihniyeti ile dış dünyaya kapatmıştır..
  
      Ama tabi Reyhanlı halkının şuan diken üstünde olduğu ve öso teröristlerine saldırılar düzenlediği bilinmektedir tüm gün..Şehirde tek yükselen ses Hükümet istifa ve tayyip istifa sesleridir..

      Şuan , Suriye yönetimi yaptı diye komedi açıklamalar yapılmaktadır..Bunu Suriye hükümetinin yapmasının imkanı yoktur çünkü Suriye sınırımızın doğusu Pkk ve PYD kontrolündedir..Batısı ise Öso militanları ve El kaide kontrolündedir..Yani anlayacağınız hükümet sınırımızı teröristlere tamamen dirsek teması ile bırakmıştır..Esad hükümetinin uçakla yaptığı saldırılar dışında oralara girmesinin imkanı ihtimali yoktur..Sonuç olarak bu saldırıyı hükümetin her fırsatta desteklediği Özgür Suriye Ordusu militanlarının yapmış olma ihtimali çok yüksektir..

      Bu konu ile ilgili son söyleyeceğim,ölen her vatandaşın vebalinin bir bölümü ben hükümetin politikalarını seviyorum  diyen bu partinin tüm yandaşları ve seçmenlerinindir..Allah ülkeyi dost görünen içteki tüm gerici ve düşmanlardan korusun..










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder