Arama

17 Kasım 2012 Cumartesi

11 Eylül 2001:Dünya'ya Yapılmış En Büyük Hikaye..



       Normalde 1.Dünya savaşı ve 2.Dünya savaşını konu alan bir yazı yazacaktım ama 11 Eylül'ü öne çektim..Konu o kadar uzun anlatabileceğim konu ki,uzun bir yazı olabilir dikkatle okumanızı istiyorum sizden ve bundan dolayı şimdiden teşekkür ederim..

      Şimdi düşünün bir planınız var,mesela bazı topraklarla ilgili emelleriniz var..Ama dünyaya bu planınızı açıklayıp o topraklara sahip olamazsınız çünkü haksız olursunuz..Bu arada bu emeller öyle petrol adına,petrole sahip olmak için saldırdı falan gibi insanlara esas nedenmiş gibi gösterilen şeyler değil..Kökeni hatta ilk çıkış zamanı 10.yüzyıla kadar dayanır ve bu emel için inandıkları öğreti ise Firavunlara dayanır Kabala öğretisine dayanır..Bu konuyu açıklayacağım ilerde ama şuan bilmeniz gereken petrol yada para falan değil bu 11 Eylül hikayesinin yapılma nedeni..Şu unutulmasın ki Arabistan'ın elinde ki petrol azalıyor ve dünyanın bir numaralı petrol rezervi sahibi 2025 te Amerika (gerçi Amerika değil hep bahsettiğim aileler) olacak zaten ki şuan da bile rezervleri bir yerlere petrol için saldırmalarını gerektirmez..Daha büyük bir şey için saldırıyorlar..Konuya dönersek bir yerlere saldırman gerek ve bir neden olmalı,nedir?? Yıllardır sanki düşmanmış gibi bir örgütü hedef gösterip o örgütü sana çok önemli terör saldırısı yaptı diye inandırmak dünyaya iyi bir yoldur..Bu yüzden satrancında ki en önemli kozun nedir, "El Kaide" piyonu..2001'den önce 6-7 sene boyunca en büyük düşman gibi gösterilip,sanki bu tarz büyük eylemleri yapabilecek güçte gösterip sonunda bu eylemi onlar yaptı demek..Kolay bir hikaye..Tabi bu teorileri sunarken örneklerle delillerle anlatmak lazım.. 11 Eylül'ün nasıl saçmalıklarla dolu bir ritüel bir ayin ve kirli planlara hizmet edenlerin oluşturduğu bir savaş çıkarma oyunu olduğuna..Bu plan çok büyük bir plan ve falso verecekleri çok önemli ayrıntılar olacaktı ki oldu da..Biraz bunlardan bahsedelim..Mesela Dünya Ticaret Merkezi 11 Eylül'den tam 45 gün önce sahibi L.Silverstein tarafından kiralanıp, 1973'te kullanılmaya başlamasından beri ilk kez teröre karşı 3.5 milyar dolara sigortalandı..İkinci olarak söyleyeceğimiz şey ise,bu binada daha önce görülmemiş şekilde 21 Ağustos 2001'den itibaren sürekli girip çıkan büyük devasa tırların anlamsızlığıydı..Bir diğer ilginçlik binada çalışan üst düzey bürokratların değil ama alt kesim memurların farkettiği bombaya karşı özel olarak eğitilen köpeklerin 5 Eylül akşam mesaisinden sonra 11 Eylül'e kadar çalışmamış olmaları..Bunlar dışında Amerikan Hava Kuvvetlerine ait bir çok jetin ve uçağın o gün büyük bir tatbikat için Manhattanda olmamaları tesadüfünü de ekleyebiliriz..Şu ana kadar söylediklerimi en normal bir haber sitesinde bile bulabilirsiniz belki araştırırsanız..Bunlar bile aslında ne kadar şüphe çeken şeyler ama gelelim esas konulara..

        Eylül 2001'den biraz eskilere gidelim..Yıl 1996 dönemin önemli Amerikan dizilerinden "Millenium"'da ikiz kulelere çarpan iki uçağın olduğu bir terör saldırısı konusu işleniyor,diziyi youtubeda bulabilirsiniz,neredeyse aynı şekilde işlenmiş olduğuna şaşıracaksınız..Ben hala aslında küçük örnekler gösteriyorum konu ilerledikçe neler göreceğinize şaşıracaksınız..

       Gelelim 1997 yılına sevilen çizgi dizi Simpsonların bir bölümü ve anlamsızca ısrarla gösterilen kare (bölümü dikkatlice izleyin ekranda ard arda sürekli gösteriliyor nedensizce)

 

 

          Yıl 1995,bu da "Hackers" filminden bir sahne,ikiz kulelerin üzerindeki yazı "crash and burn" yani türkçesiyle ilk kulede "çarp" ikinci kulede "yan" yazmaktadır..Alttaki Amerikan Dolarındaki ritüelin orda olmasıda tesadüf sanırım dimi öyledir..

        

         Yıl 1993 Super Mario sinema filmi ve filmin tam bu sahnesi ikiz kulelerde ilginç bir saldırı.
         Link>>>> http://www.youtube.com/watch?v=og6POlrNU64

         Ve 11 Eylül 2001'den sadece 5 ay önce ünlü çizgi dizi Johnny Bravo'dan bir sahne..Arka plandaki resimde kulelerden biri yanarken üstündeki yazı "coming soon" yani "çok yakında" anlamında bir yazı..Anlamı nedir acaba?? Tesadüf mü ki??
 





             Daha bir çok filmde ve çizgi filmde bu tarz ilginç uyarılar,örneklendirmeler yapabilirim ama gerek yok diye düşünüyorum..Şimdi biz 11 Eylül sabahına dönelim..Önce şu konuda bir fikir sahibi olmanızı istiyorum yerel saat 08.30 ile 10.00 arasında  ikiz kuleleri 3 km güney doğu batı ve kuzey yönden çevreleyen bir daire çizerek düşünün işte bu daire içinde hiçbir yerde elektronik cihazlarda çalışma sağlanamıyordu..Yani ceptelefonları kamera kaydedicileri ve çeşitli sinyal göndericiler hiç bir şekilde çalışmıyordu..Ki telefon şirketleri yapılan şikayetlere bilmiyoruz bizde araştırıyoruz gibi cevaplar veriyordu insanlara arandıklarında..Şimdi diyeceksiniz ama amatör videolar var onlar nasıl çekildi? Biraz sabrederseniz o görüntülerin ne olduğunu da anlatacağım bu yazının devamı olacak ikinci yazımda..

            Dönelim televizyonlara yani Cnn Fox Abc vb.. Biliyorsunuz tüm dünya bu kanalların yayınları vasıtası ile izledi ilk görüntüleri ve neler yaşandığını..Ve birinci kule ile ilgili nedense hiç ama hiç ne bir amatör ne bir tv görüntüsü bulunmamakta,ilginç değil mi hiç bir insan öyle bir teknoloji ülkesinde ilk kuleye çarpanın ne olduğunu gösteremedi..Peki ikinci kule? Tüm televizyonlar ikinci kuleye çarpan şeyi canlı yayınlarında gösterebildiler ne hikmetse..Gelin bakalım neymiş o gösterdikleri canlı yayında..Önce resim olarak verelim..

1. Uçak kuleye çarpıyor tam bu anda             2.resim Bu resimde ise uçak bina içinde ama o da nesi uçağın 
                                                                           önü fırladı birden binanın öbür ucundan, ne oluyor yahu?
            
     





                          




  3.resmimizde de yanlış görmüyorsunuz                      Ve 4.resim,uçağın ön kısmı nerdeyse yarısına kadar
                                                                               binanın dışından çıkıp alevlerle yanmaya başladı..    
                                                 

           
                    
Vee 5.resim..Fox yayını aniden logoları durur şekilde bozuldu..Görüntüye bildiğiniz sabotaj yapıldı kanal tarafından,çünkü çok büyük bir hata yaptılar..

                

     Bu aşağıda vereceğim linktede direkt o gün ki fox canlı yayını izleyebilirsiniz..2.kuleye çarpma anından önceki 10 dakika..Ama siz hepsini izlemesinizde olur sadece 09.00 dan sonrasını izleyip yukardaki resimlere canlı olarak birebir şahit olun...



      Evet şimdi bu görüntülerde ne var peki diyenler olabilir..Şimdi başlayalım,görüntüde ne oluyor ikinci kuleye uçak giriyor ve öbür taraftandan çıkıyor..Peki bu nedir allah aşkına?? İkinci kulenin arka kısmında çarpmadan sonra hiç bir zaman o uçağın burnunun çıktığı gözüken yerinde delik oluşmadı ki..Yani orda hiç bir zaman delik olmadı ama canlı yayında birden uçak kokpiti fırladı binadan..Bakalım nasılmış çarpmadan sonra 2.kulenin gerçek görüntüsü..
                                         Herhangi bir uçak kokpiti çıkmışlığı yada bir delik gören var mı?


              Ne oldu Fox tv orda ?? Bir açıklayın yani hepimizin gözleri görüyor bir uçak giriyor binaya ama öbür taraftan burnuyla beraber duvarı delerek çıkıyordu..Şimdi ne oldu?? Hani o delik?..
             Hatırlarsanız Fox birden görüntü problemi oldu diyip kesmişti görüntüyü..Ve varya o görüntü bir daha Fox ekranlarında ve hiç bir haberlerinde verilmedi..Sadece bir kere daha Cnn haberlerinde aynı görüntü kullanıldı gün içinde ve bakın nasıl yayınlandı...Verdiğim video 2 saat 43 dakikalık video siz sadece 19.55e ayarlayın dakikayı ve o dakikadan itibaren 30 saniye izleyin ve görün nasıl verilmiş haber..
                                                          CNN Videosu (Fox yayınından alınan)
 

İşte aynen böyle yani kokpit çıkışı gözükmeyecek bir sansür uygulanarak verildi yayına..Videoda izleyin anlarsınız..

        Daha bununla bitmiyor tabi ki,kimse ne olduğunu bilmiyor en ufak bir bilgi mevcut değil ama nerdeyse tüm kanallar ağız birliği etmiş gibi bir uçak büyük bir uçak vurdu gibi şeyler anlatıyorlar..Yayına bağlanan durumdan habersiz kişiler füze diyecek oluyor..Stüdyodu ki spikerler hemen olaya müdahale edip o Fox'un hileli videosunu gösterip evet biz gördük uçaktı diyorlar..Ve ikinci şaşılacak durum ise kimse ne olduğunu idrak edemeden tüm bağlananların kesin şeyler bilmemesine rağmen, terörist bir saldırı olduğunu defalarca söyleyerek insan beynine kazıtmaya çalışması..

         Şimdi ise size olayın çok farklı bir boyutunu anlatalım,ikinci kuleye çarpma olmadan önce öyle ilginç bir olay var ki kanallarda müthiş merak uyandrıcı..Bir 17 saniye hikayesi var.Ayrı ayrı kanallara bağlanan yorumcular konuşurken bir "dıt" sesi ve 17 saniye sonra patlama..Diğer bir kanalda yorumcu konuşuyor rejiden gelen bir "hışşşş" sesi ve 17 saniye sonra uçak çarpıyor..Diğer kanalda ise yine aynı tarzda bir olay ve patlama..Kanalların hepsi ikinci kuleye çarpış anının yerel saatini   09:03:11 olarak veriyor ama rasathane ise bunu kayıtlara 09:02:54 olarak geçiyor..Yani nedir arada 17 saniye fark..Hmm bu bilgiyi köşede saklayın şimdilik bakalım canlı yayındaki bu seslere..Kanallarımız CNN-ABC-CBS..Videoyu aşağıda izleyin ve görün ..

     İlk kanal ABC ve "dıt dıt" sesi ==> http://www.youtube.com/watch?v=rMi5tZfZ9Vk
     
       Diğerlerini youtubedan arattığınızda direkt çıkacaktır karşınıza..Aşağı yukarı ABC kanalındaki gibi stüdyodakilere ve yorumcuya verilen bir ikaz sinyalleri..

      Şimdi buraya kadar ki gösterdiklerimde ne anlatmak istedim ?? (Çok dikkatli okuyun).. Dünya bildiğiniz 11 Eylül'de ikinci kuleye çarptığı yansıtılan görüntülerde Hollywood görüntü yönetmenlerinin,CIA çalışanlarının ve üst düzey medya kuruluş görevlilerinin Amerikan Hükümeti ile ortak yaptığı bir bilgisayar animasyonunu izletti tüm dünyaya..O gün canlı yayınlar genelinde yayın yapan toplam 9 kamera vardı..Tüm kanallar tek ana merkez olan kullandıkları Manhattan'da ki Hudson Nehri'nin altında bulunan bir askeri denizaltı içinden yayın emirleri aldı..Yapılması gerekenler ve gönderilen görüntüler kanal merkezlerine bu üstten gönderildi..Ama öyle saçma yanlışlıklar yapıldı ki,hükümetin ve CIA'nin titizliklerine kanallar aynı başarıyla karşılık veremedi ve yakayı ele verdiler..Bakın size kanal yayınlarında yapılan bir büyük hatayı daha vereyim..

         Manhattan'da Verrazano köprüsü bulunur ve bu köprünün saldırıdan önceki çekilen resimlerinde ikiz kulelere olan uzaklığını göstereyim..
                    
                 Birinci resimde ki canlı yayından alınan  görüntü,ikincisi ise saldırıdan çok çok önceki görüntü
            Köprünün kulelere uzaklığı arasındaki farkı çok rahat görebilirsiniz..

      Bu iki resimdeki farkın tek açıklaması ise canlı yayında gösterilen görüntünün bir animasyon olmasıdır..Bulun o görüntüyü ve izleyin göreceksiniz ki köprüden bir tek araba geçmemektedir..Ve tabi ki bu kadarla sınırlı değil söyleyeceğim köprü ile ilgili..Bakın canlı yayındaki animasyon görüntüde yaptıkları diğer bir hata yüzünden görüntü nasıl kayıyor ve köprü ne hale geliyor..

    Sadece izleyin ABC ve CNN'de yapılan hataları animasyonu izlettirirlerken..25.saniyeden itibaren dikkatle izleyin..Devamında ise Zoom out duruyor ama köprünün kayması durmuyor..        
          
          Sadece bunlar mı ? CNN ve Fox'un 2 saatlik canlı yayınları mevcut youtube'da ve gösterilen hiçbir görüntüde bir tane insan bir tane araba yok..Hayat yok sadece gitmeye çalışan bir gemi ve bir helikopter yerleştirilmiş animasyona..İşin komiği Fox izlerken aynı kamerada helikopter var ama ABC'de yok o helikopter..Bunların hepsinin tek tek anlatıldığı İtalyan dostumuzun hazırladığı videonun linkini veriyorum..İzledikçe hayretlere düşeceksiniz..

   Link  ===>     http://www.youtube.com/watch?v=vOKhC2buR6M

 
          Ve birazda kanallara bağlanan yorumculardan bahsedelim..Açın izleyin canlı yayınların hepsini tüm kanalların..Hepsinin tek tek isimleri yazılı konuşurlarken altlarında..Bütün bağlananlar,inanılmaz wow kesinlikle terör saldırısı kesinlikle uçaktı füze değildi gibi hikayeleri üste basa basa veriyor ve bu bağlantılardaki kişilerin hepsi Cnn-Fox-Abc-Cbs yapımcısı yorumcusu personeli çalışanı çaycısı odacısı osu busu..Yani canlı yayınlarda bir tek kişi füzeydi diyor onuda susturup biz gördük uçaktı diyorlar..Ama nedense sokaktan geçen bir sade vatandaşa kamera mikrofon uzatılmıyor..

         ÇOOOK ÖNEMLİ BURASI;
        
       Genel açıklamasını söyleyim ki size,bu belgeleri ile delillendirilerek bir yalanı ortaya çıkarmadır..Yüzde 5 hata payı ile 11 Eylül aynen bu şekilde planlanıp senaryolaştırılıp uygulamaya konumuştur..O sabah dünya insanlarına yalan dolan görüntüler bilgisayar animasyonları izlettirilip gerçek saklanmıştır..Herşeyi geçtim bir 17 saniye hikayesi anlattım yukarda size..Bunun nedeni ise,kuledeki patlama olmuştur ama televizyonlar bu görüntüyü 17 saniye sonra ekrana kendi animasyon görüntüleri eşliğinde canlıymış gibi gösterip ve insanlara uçakla yapılan bir terör saldırısı gibi aksettirmişlerdir..Böyle yapmaları emredilmiştir çünkü amaç Afganistan ve Irak'a girmek için dünyanın onayını almaktır..

        İşte Manhattanda ikiz kulelere saldıran şey, amerikan ordusundan atılan görünümü bir küçük jeti andıran
 JASS-M158 isimli güdümlü füzedir..
  

         Üstte resmini gördüğünüz bu füze sade bir vatandaş tarafından direkt olarak küçük bir jete benzetilir..İşte bu nedenle bazı şahitlerin "küçük bir uçaktı" gibi açıklamalarının nedeni budur..İşin ilginci füze nasıl oluyorda uçak gibi yarık oluşturuyor diyebilirsiniz..Onu da İtalyan dostumuzun videosunda görebilirsiniz açıkça..Ama ben anlatayım yinede..Füze kuleye girdikten sonra giriş yerinin hemen yanında 4 ayrı kolonda içten patlama yapıyorlar ve sanki uçak kanadı girmiş süsü veriyorlar..Dediğim gibi videoda o patlamaları çıplak gözle görebilirsiniz..Ama ben dayanamadım vereyim videosunu izleyin şu linkten..

             Link>>>   http://www.youtube.com/watch?v=Ys41jnL2Elk

Tam olarak göremediyseniz tam füze çarptıktan 3 saniye sonra patlatılan Tnt'ler..


           O gördüğünüz füze girdikten sonraki ilk patlamadan sonra bir yarık oluşuyor tıpkı bir uçak girmiş görüntüsü verir gibi..

           Yazının bu bölümü için son söyleyeceğim şey Bush'la alakalı..Dönemin Amerika başkanı Bush o sabah bir okulda küçük öğrencileri ziyarete gitmişti ve olayı "sözde" ilk kez şu kare ile öğrendi..
       
              Evet ilk öğrendiği ama aslında kendinin yıllardır kurguladığı bu senaryo için ilk yaptığı yorum neydi biliyor musunuz okulda.?? İlk kuleye çarpan uçak olduğunu ve bu terör saldırısını  izleyip televizyondan öğrendiklerini ve çok büyük şok ve üzüntü yaşandığını falan filan anlattı..Aaa biz niye hiçbir televizyonda göremedik bu ilk uçağı ve ilk kuleye çarpmasını.? Hangi kanalda izledi bunu Bush? Sadece ikinci kuleye çarpan şeyle ilgili görüntüler var çünkü dünya genelinde,ilk çarpmayı gösterebilen bir kamera çekimi yok..İşte yaptığı konuşmanın linki; izleyin...

 Link >>>>  http://www.youtube.com/watch?v=BUXglJU2w6U

              Bu konuyu ona nerde izlediniz hiç bir görüntü yok dediklerinde ki kıvırmalarını izleseniz Hollywood starı sanarsınız..İkiz kulelerin yıkılması sırasında Bush okulda dedik ve o sırada bir çocuk kitabı var elinde ve nedense ters okuyordu bunu..
              

            İşte bu resimde görüldüğü üzere,herkes salak demişti Bush'a o zaman,dalga geçmişti..Sizce bir çok diploması bulunan Harvard mezunu,Amerika başkanlık mertebesindeki bir insan böyle bişeyi bilmeden yapmış olabilir mi..Hadi yaptı diyelim neden 3 dk boyunca düzeltmedi??..Çünkü o bir riüeldi..Bush ve onun gibi kişilerin bir inanışa sahip olduklarını ve bu yeni dünya düzeni içinde insanlara aşılamak istedikleri kendi inandıkları dinlerinin bir ritüeli..O sırada kurguladıkları plan tam tıkırında işlerken,o taptığı tanrısına bağlılığı için bir ritüel uyguluyordu.. (bu bizim bildiğimiz inandığımız tanrı değil anlatacağım ilerde,yine söylüyorum)..O çocuk kitabının ismi "Evcil Keçim"..Satanist ve paganist öğeler içerdiği için yasaklanan bir kitap..Keçi figürü öğretilerde Baphomet'i temsil eder..Baphomet nedir? Nedir bu dinsel öğretiler?? Bu konulara daha derin gireceğim diğer yazılarda şuan ki konumuz 11 Eylül..
           Bir ritüelden bahsettim,hiç kimse farketmedi ama bir bina daha yıkıldı o gün..7. bina da denen Ticaret merkezinin bir binası daha ve yıkılma nedeni kuleden düşen kıvılcımlarla oluşan yangın..Ne ilginç Dünya genelinde sadece  1.5 saat yanarak yıkılan iki bina var onlarda ikiz kuleler..3.bina da bu dediğimiz bina oldu..Niye 3 bina? Bu ritüelide açıklayacağım ilerde..

          Ve son olarak yazının en başında Dünya Ticaret Merkezinde normalden farklı şekilde bazı tırların girdiği görülmüş günler öncesinde..Ticaret merkezinin altı dünyanın belki de en büyük altın rezervlerinin olduğu bir yerdi..Hani plansız bir terör saldırısı ya bu,günler öncesinden altınları güvenli yerlere nakletmek istemekte tesadüf oldu sanırım...

          Bu yazımın ikinci kısmında daha derinlerine gireceğim,bir dahaki sefere hani şu öldü denilen 3000 kişiyi inceleyeceğiz..Sonra Ladin ailesinin patlamadan önce ne yaptığını ve 11 Eylül'ü ört bas etmek için girişilen tüm yolları anlatacağım..Şimdilik teşekkürler ve iyi günler dilerim..








 

 

            

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder